Cikk Ziemons Jenniferről

Bemutatkozás:

Ziemons Jennifer vagyok, olimpiai aranyérmes cukrász. 2015-ben kezdtem el cukrászattal foglalkozni. 1. helyezést elérnem. Összesen 8 aranyéremmel és 1 olimpiai arannyal büszkélkedhetek. A Cake International versenyen én tartom a rekordot 4 db aranyéremmel. Egyszerre ennél több aranyérmet, még soha senki nem hozott el.

Profil:

Cukrász artisztikával foglalkozom, ezzel versenyzem. Ezek különféle műalkotások ehető anyagból, főként cukormasszából. Én elsősorban miniatűr témában dolgozom. Nagyon aprólékos munka, nagyon részlet gazdag.

Hogyan ismerkedtél meg cégünkkel és a termékeinkkel?

Első versenymunkámhoz anyagot keresve találtam rá a Smartflex masszákra. Ebből készült a legelső munkám, ami azonnal hozott is nekem egy aranyérmet. Utána abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy mint szponzor mellém állt a 4-Mix Kft. Hatalmas segítséget és támogatást kaptam abban, hogy eljussak oda, ahol ma tartok és birtokolhassak egy olimpiai aranyat. Nem csak én nyertem kint a kulináris olimpián, hanem velem együtt a Smartflex is a bajnokok alapanyaga lett.

Mióta használod a termékeinket, mik a tapasztaltok, kiknek ajánlod?

2 éve használom a Smartflex termékeket. Eredményeim is mutatják, hogy teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékekkel. Helyt állnak egy háziasszony konyhájában, ugyanakkor a nagy világversenyek munkáihoz is kiválóak.

Melyik termékünket, milyen munkákhoz ajánlod?

Én a Velvetet tortaburkoláshoz, figurákhoz és az artisztikai munkákhoz használom, itt csupán a képzeletünk szabhat határt! A Flower-t elsősorban virágokhoz, azonban én sok más aprólékos munkához is szoktam használni. Erősebb tartása van mint a Velvetnek, és úgy vettem észre, hogy gyorsabban is szárad.

A versenymunkáidnál melyik alapanyagokat használtad, miért?

A cukrász artisztika munkáknál az anyagválasztás nálam mindig úgy történik, hogy átgondolom, hogy az adott apró kis munkának mennyi idő alatt kell megszáradnia és mennyire kell már a munka elejétől tartásának lennie. Pl. konyhabútor készítésnél a Flowert szoktam használni, mert gyorsabban szárad és már a munka elején nagyon jó tartása van. De ha valamit több idő formázgatni, akkor a Velvetet használom.

Mi az, ami miatt a Smartflex termékek mellett tetted le a voksodat?

Tavaly a birminghami versenyen több masszával is megismerkedtem és néhányat hazahoztam próba gyanánt. Azt kellett tapasztalnom, hogy mindnek megvan maga előnye és sajátossága, de még mindig a Smartflex termékek rendelkeznek a legtöbb pozitív tulajdonsággal. Szép, selymes anyag, könnyen kezelhető, nem ráncosodik (bőrösödik) a teteje, viszonylag gyorsan szárad, ami számomra nagyon, nagyon fontos! Könnyen formázható, nem csomós anyag. Nagyon gazdaságos, rengeteg munka készíthető belőle. A Smartflex képes kitartani mellettem mikor a határaimat feszegetem. Ő mindig szuperül teljesít. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2017.04.04.

Contact

If you would like to cooperate with our team or you need any further information about our products please, do not hesitate to contact us!

Copyright © 2016 - All right reserved!